Kövess minket!
  
     

Zuhanás elleni munkavédelmi eszközök

Zuhanás elleni munkavédelmi eszközök
2014, április 23.

Számos olyan szakma létezik, melyek esetében a munkavégzés speciális körülmények között, komoly magasságokban zajlik. Ilyen esetekben a balesetmentes munkavégzéshez elengedhetetlen a munkavállalók számára zuhanás elleni védőeszközt biztosítani.

Építkezések alkalmával, illetve már meglévő épületek, valamint egyéb magas létesítmények karbantartása és javítása mind olyan tevékenységek, melyek során ki annak téve a munkavállalók  a magasság okozta veszélynek, vagyis a zuhanásnak. A tragédiák elkerülése érdekében vannak bizonyos munkavédelmi eszközök, melyek használata minden esetben kötelező. A magasban történő munkavégzés során elsősorban arra kell ügyelni, hogy a dolgozó megfelelően rögzítve legyen hevederzet, munkaöv, karabiner vagy más hasonló eszköz által. Mindemellett a baleset elkerülése érdekében egyéb munkavédelmi felszerelésre is szükség van, például védősisakra.

A magasban végzett munkák igen nagy odafigyelést igényelnek, azonban a legnagyobb körültekintés mellett sem szabad megfeledkezni arról, hogy a zuhanás elleni védőeszközök maradéktalanul biztosítva legyenek.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavédelmi eszközök1
Néhány szó a szemvédelemről

Látásunk megóvása rendkívül fontos, hiszen az érzékelés szempontjából igen fontos szerepet tölt be a szemünk. Számos olyan szakma létezik, melyek...

Close