Kövess minket!
  
     

Targoncák karbantartása és javítása a minőségügyi és munkavédelmi szabványok szerint

Targoncák karbantartása és javítása a minőségügyi és munkavédelmi szabványok szerint
2014, április 25.

Manapság széles körben központi és gyakran tárgyalt téma a munkavédelem és a hozzá kapcsolódó részletek, területek, a személyes egészség és testi épség megóvása, a megfelelő munkahelyi körülmények megteremtése, a kifogástalanul karbantartott és az előírásoknak megfelelően üzemeltetett berendezések. Az előírások figyelmen kívül hagyása, megkerülése és ezáltal a dolgozók, az ingóságok és ingatlanok állapotának veszélyeztetése nem csupán súlyos anyagi következményekkel járhat, de komoly személyi sérülésekhez és akár tragédiákhoz is vezethet.

Az eszközök karbantartásának fontossága

A munkafolyamatok során használt berendezésekre és gépekre hasonlóképpen más munkakörülményekre, szigorú előírások vonatkoznak, melyek nem csupán az eredményes termelést és munkavégzést biztosítják, de a különböző védelmi szempontoknak is maximálisan megfelelnek az előírások betartásával. A targoncák a logisztikában, kereskedelemben, raktározásban és számos más területen nyújtanak hasznos segítséget, azonban a hatékony munkavégzés és a biztonság alapfeltétele a targoncák esetében is a megfelelő karbantartás és a javítás. Az üzembe helyezés előtt és a megfelelően előírt időközönként szükséges ellenőrzések során kiszűrhető minden hibalehetőség és a magyar minőségügyi szabványoknak eleget téve kijavíthatóak, mielőtt komolyabb problémát vagy veszélyhelyzetet okoznának. A munkavédelmi előírásokhoz szorosan hozzátartozik, hogy a targoncákat kezelő munkaerő képes legyen helyesen irányítani eszközét és az adott esetekben felismerni a hibát és reagálni rá, jelenteni, ezzel elkerülve a súlyosabbra forduló veszélyhelyzeteket.

Válassza a profikat!

A Targonca Klinic Kft. széles szolgáltatási rendszerrel várja ügyfeleit, melyek között szakképzett kollégáink sok éves tapasztalatuknak és a rendelkezésükre álló modern technikai felszereltségnek köszönhetően vállalják targoncák karbantartását és szükség esetén javítását a minőségügyi és munkavédelmi szabályoknak megfelelően. Bővebb tájékoztatásért szolgáltatásainkkal kapcsolatban látogasson el www.targonca-szerviz.hu weboldalunkra, valamint forduljon hozzánk bizalommal a 061/260-6892-es  és a 0630/276-6996-os telefonszámokon, valamint a targonca.klinik@t-online.hu e-mail címen és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavédelmi tanfolyam2
Milyen ismereteket szerezhetünk a munkavédelmi tanfolyamon?

A munkavédelmi tanfolyam során a munkavédelem legfontosabb szabályaival ismerkedhetnek meg a résztvevők, melyek elengedhetetlenek az ideális feltételek biztosításához. A résztvevők...

Close