Kövess minket!
  
     

Részesüljön megfelelő védelemben tevékenysége során!

Részesüljön megfelelő védelemben tevékenysége során!
2017, november 2.

Speciális feladatok ellátását végzi, amelyek során olyan anyagok kerülnek a légtérbe, amelyek károsíthatják egészségét? Netán különféle teendői során nélkülözhetetlen a magasban tartózkodnia vagy nagy súlyú termékeket mozgatnia? Mindezek nagymértékben veszélyeztethetik épségét, ezért fontos, hogy megfelelő munkavédelmi felszerelés nélkül ne kezdjen bele semmibe.

Munkaterületek hosszú sorát említhetjük meg a fokozott biztonság megteremtésének igényével kapcsolatban. Az építőipar, a különböző szerelési munkálatok, a hegesztéstechnika és az egyéb anyagmozgató feladatok terén egyaránt elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk a megfelelő munkavédelmi felszereléssel. A védőkesztyűk, a bakancsok, a sapkák, a köpenyek, a kötények és más egyedi védőeszközök használata mind hozzátartozik a felelősségteljes munkavégzéshez, hiszen ezek nélkül nagy veszélynek tesszük ki magunkat. Az úgynevezett fehérruhákat általában az egészségügyben, vendéglátó egységeknél, laborokban alkalmazzák. Bár külföldön már sok helyen előfordul színes nővérköpeny és mintás szakácssapka, nálunk még a fehérruhák a legelterjedtebb.

Magas minőségű, időtálló, megbízható termékek széles választékával várjuk cégünknél, az SZVG-TOOLS Kft-nél. Segítségére vagyunk abban, hogy megtalálja a munkaterülethez és egyéni igényeihez leginkább megfelelő kellékeket. Nálunk minden olyan eszközt beszerezhet, amelyre munkavédelmi felszerelésként szüksége lehet. Védőkesztyűkhöz, védő lábbelikhez, fejvédőkhöz, látásvédőkhöz és még sok más kellékhez kedvező áron juthat hozzá. Tekintse meg kínálatunkat a www.szvgtools.hu internetes oldalunkon!

Óvja magát és alkalmazottait is az esetleges sérülésektől! Viseljen ennek megfelelően minőségi munkavédelmi felszerelést! Megrendelés céljából és felmerülő kérdései esetén keressen minket telefonon, a 06-20/399-4217-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a rendeles@szvgtools.hu e-mail címünkre! Üzletünk hétfőtől péntekin 08:00-tól 12:00-ig, majd 13:00-tól 17:00-ig, szombaton pedig 08:00-tól 12:00-ig tart nyitva! Várjuk Önöket!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Védősisakok: A munkavédelem alapvető eszközei
Védősisakok: A munkavédelem alapvető eszközei

Vannak olyan munkahelyek, ahol az ember csak bemegy, leül az íróasztalához és minden különösebb előkészület nélkül intézi a rá váró...

Close