Kövess minket!
  
     

Néhány szó a szemvédelemről

Néhány szó a szemvédelemről
2014, április 23.

Látásunk megóvása rendkívül fontos, hiszen az érzékelés szempontjából igen fontos szerepet tölt be a szemünk. Számos olyan szakma létezik, melyek esetében a munkavégzés során kiemelten fontos szemvédelem kérdése.

A mindennapokban is adódhatnak olyan helyzetek, amikor ügyelnünk kell szemünk védelmére, hiszen könnyen megsérülhet, vagy belejuthat valamilyen idegen anyag, melyek jobb esetben ideiglenesen okoznak problémát, rosszabb esetben akár látásunkat is elveszíthetjük. Azonban bizonyos munkakörökben fokozottan veszélyeztetve van a munkavállalók látása, akár a szálló szennyeződések, akár az erős fényhatások miatt, melyek nap, mint nap érik a dolgozókat. Ilyen szakmákban, illetve egyes esetekben csupán bizonyos munkafolyamatokhoz elengedhetetlen a védőszemüveg használata.

A védőszemüveg alkalmazása tökéletes látási viszonyokat eredményez, miközben megvédi viselőjét az esetleges veszélyforrásoktól, melyek szemét érhetik.

Amennyiben Ön is látását veszélyeztető körülmények között dolgozik, soha ne feledkezzen meg a védőszemüveg használatáról!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavédelem2
Mi is az a munkavédelem?

Sajnálatos módon az esetek többségében a munkavédelem előtérbe kerülése csak akkor következik be, ha a baj már megtörtént, egy baleset...

Close