Kövess minket!
  
     

Munkavédelmi képzés a vendéglátásban

Munkavédelmi képzés a vendéglátásban
2014, április 23.

Talán nem is gondolnánk, mennyi veszély leselkedik a vendéglátásban dolgozó munkavállalókra. A vendéglátásban is igaz, csakúgy mint minden más területeken, hogy meg kell felelni bizonyos előírásoknak, melyeket munkavédelmi képzés keretein belül sajátítanak el a munkavállalók a biztonságos munkavégzés érdekében.

A konyhában, mely a vendéglátás alapvető színtere, számos olyan munkafolyamat zajlik a mindennapok során, amik veszélyeztethetik a munkavállalók testi épségét. A vegyszerek, nyílt láng, elektromos készülékek, éles kések mind olyan tényezők és eszközök a konyhában, melyeket minden munkavállalónak meg kell tanulnia biztonsággal kezelni. Mindemellett a helyiségekben, illetve azokon át történő közlekedés is fontos kérdés munkavédelmi szempontból a vendéglátásban, hiszen a dinamikus munkavégzés gyors tempót követel, mely a veszélyes eszközök használatával egyidőben szintén veszély forrása lehet.

A munkavédelmi előírások a vendéglátásban sem hanyagolhatóak el, ezét érdemes kiemelt hangsúlyt fektetni a munkavédelmi képzés biztosítására.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavédelmi képzés1
Miért van szükség munkavédelmi képzésre?

A munkavédelmi képzés elsődleges funkciója a munkavállalók testi épségének megőrzése. Mindenki szeretné elkerülni, hogy munkahelyén valamilyen baleset következtében saját magának...

Close