Kövess minket!
  
     

Munkaruházat: béreljen, ne vásároljon!

Munkaruházat: béreljen, ne vásároljon!
2020, március 31.

Számos iparágban használunk munkaruhákat, amik biztosítják a dolgozók megfelelő védelmét a különféle munkafolyamatok során. A munkaruhák kiválasztásakor számos szempontot kell szem előtt tartanunk, hiszen számba kell vennünk a munkakörülményeket, a munkavédelmi szerepet, az eleganciát, a viselet gyakoriságát, valamint azt, hogy kültéren vagy beltéren lesznek-e használva. Emellett természetesen több szettre is szükség van személyenként, hiszen fontos azok tisztán tartása is. Ám ilyen esetben gazdaságosabb választás a logózott munkaruhák bérlése!

A logózott munkaruhák bérlésével ugyanis Önnek nem kell törődnie a szempontok figyelembe vételével, hiszen egy profi cég minden segítséget megad ehhez. Emellett egyedi tervezéssel, logózással teszik egységessé dolgozói munkaruháit, ráadásul szállítással, javítással és speciális tisztítással könnyítik meg dolgát, így jelentősen spórolhat és plusz időre tehet szert. De honnan rendelhetnénk ilyen munkaruhákat?

A Bardusch-Bértextília Kft. egy német anyacéggel rendelkező magyar vállalkozás, ahol minden segítséget megkaphat a logózott munkaruhák bérlésével kapcsolatban. Csapatunk a legjobb minőségű alapanyagokból segít a feldolgozóipari, autó- és gépipari, logisztikai és szállítási, valamint élelmiszeripari munkaruhák gyártásában és bérbeadásában. Akár napi szinten segítünk a szennyes munkaruhák begyűjtésében speciális gyűjtőládáinkban, és másnap reggelre pedig tiszta ruhák várják dolgozóit! Emellett természetesen az adódó szakadások és egyéb hibák esetén gyorsan és nyom nélkül segítünk a ruhák kijavításában is.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését a logózott munkaruhákkal kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra a www.bardusch.com internetes oldalon, és tudjon meg többet speciális szolgáltatásainkról! Emellett egyéb munkaruhák, védőfelszerelések és szennyfogó szőnyegek kivitelezésében és hasonló módú bérbeadásában is segítünk. Ha bővebb információra van szüksége termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, használja online űrlapunkat, vagy keressen fel minket a 06 96 566 290-es telefonszámon, illetve az info@bardusch.hu email címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavedelemkepviselet.hu.18.04
Azonosítsa a lehetséges kockázatokat megfelelő munkavédelmi értékeléssel!

A munkavédelmi kockázatértékelés nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy minden dolgozó gondtalanul, biztonságos körülmények között végezhesse munkáját. Tisztában kell lennünk azzal, hogy...

Close