Kövess minket!
  
     

Megbízható munkagépekkel a biztonságos munkahelyért!

Megbízható munkagépekkel a biztonságos munkahelyért!
2015, július 31.

A munkavédelmi törvény szabályozásai minden egyes munkahelyre vonatkoznak, de sokan nem is tudják, hogy munkahelyüknek és munkáltatójuknak milyen előírásoknak kellene megfelelnie. Minden munkahelyre más és más helyi szabály vonatkozik, de egy mindenhol közös: a biztonságos és nyugodt munkakörnyezet megteremtése. Nem hagyhatjuk, hogy a munka rossz hatással legyen az egészségre, és ebbe az is beletartozik, hogy a munkagépeknek annyira megbízhatónak kell lenniük, hogy használat közben ne sérülhessünk meg. Hogy ez pontosan mit is takar? Azt, hogy egy láncfűrész lánca legyen annyira feszes, hogy használata közben megfelelően tartson, vagyis ne akarjon leesni, elszállni, ekkor ugyanis súlyosan meg is sebesíthet minket.

Ezen kívül szükséges még a megfelelő munkaruha is, melyet általában munkahelyünknek kell biztosítania számunkra, ez szintén munkakörönként változik, de a lényeg a védelem.

Megbízható kompresszorok a legjobbtól: Defém Kompresszor – Technika!
A kompresszorok lényegében gázsűrítő eszközök. Használatuk során növelik a gáz nyomását és csökkentik a térfogatát. Számos típus ismert belőlük, és mindegyiket más területen használják. Had soroljunk fel most pár típust a kompresszorok világából:

  • Csavarkompresszor
  • Spirálkompresszor
  • Dugattyús kompresszor

Ez csak egy pár darab, de biztos lehet benne, hogy ezeket megtalálja nálunk. Ha eltekintünk a kompresszoroktól, talál még kínálatunkban légtartályokat és egyéb sűrített levegőt kezelő berendezéseket is.

Biztonságos munkagép = biztonságos munkahely
Ön olyan munkahelyen dolgozik, ahol kompresszorokkal dolgoznak? Azt javasoljuk, hogy mindenféleképpen minket válasszanak, hiszen számtalan elégedett vevővel és több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött garantálni tudjuk, hogy csakis minőségi termékeket adunk ki a kezeink közül.

Tekintse meg weboldalunkat, melyet a www.kompresszor-technika.hu címen érhet el, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon 06-52/411-911 vagy email-en info@kompresszor-technika.hu keresztül.Tegyünk együtt a biztonságos munkahelyekért megbízható, minőségi biztonságos kompresszorok használatával!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ergonom.hu
Jó hangulatú, biztonságos munkahely – Ez egy vállalkozás sikerének a kulcsa!

Sokan elfelejtik, mikor egy új vállalkozásba kezdenek, hogy egy ilyen projektnek az alapja nem csak a különböző engedélyek beszerzéséről, illetve...

Close