Kövess minket!
  
     

Jó hangulatú, biztonságos munkahely – Ez egy vállalkozás sikerének a kulcsa!

Jó hangulatú, biztonságos munkahely – Ez egy vállalkozás sikerének a kulcsa!
2014, május 5.

Sokan elfelejtik, mikor egy új vállalkozásba kezdenek, hogy egy ilyen projektnek az alapja nem csak a különböző engedélyek beszerzéséről, illetve az eszközök, és bútorok beszerzéséről szól.

Ha szeretne egy valóban sikeres vállalkozás létrehozni, vagy éppen meglévőjét felfejleszteni, mindenképpen érdemes profi szakemberek segítségét igénybe vennie.

Ebben lehet segítségére az Ergonom Munkavédelmi Szolgáltató!

Profi szakembereink felmérik az adott munkahely és az eszközökből és felhasznált anyagokból eredő veszélyeket, így a célzott kutatással olyan problémákra deríthetünk fényt, amelyre laikusként nem látnánk rá.

Miért fontos ez?

Ha az ellenőrző hatóságok által végzett vizsgálat során derül fény az esetleges hiányosságokra vagy hibákra, akkor komoly bírságokkal kell megküzdenünk, vagy legrosszabb esetben, ha nem rendelkezünk kellő anyagi háttérbe, akár csődbe is juthat vállalkozása.

Ezért ajánljuk figyelmébe szolgáltatásainkat, melyek segítségével, ha eleget tesz az általunk megfogalmazott tanácsoknak és a biztonsági szabályok által megfogalmazott irányelveknek, akkor nem kerülhet a fent említett nehéz helyzetek egyikébe sem.

Gondoljon bele!

Szolgáltatásunkat folyamatosan az Ön rendelkezésére bocsátjuk, így Ön bármikor élhet a lehetőséggel, miközben a hatóságok bármikor indíthatnak vizsgálatot a rendeltetésszerű, illetve a jogszabályokban megfogalmazott biztonsági előírások betartásával kapcsolatban.

Ne hagyja, hogy vállalkozása, egy ilyen könnyen megelőzhető hibába bukjon bele!

Vegye igénybe az Ergonom munkavédelmi szolgáltatásait és végezzen nyugodtan nap, mint nap munkáját, ami a siker zálogát jelentheti a jövőben!

 És nem utolsó sorban az emberi rész

Amikor dolgozói jelentkeztek, vagy megkapták az Ön által felkínált állást, akkor arra vállalkoztak, hogy munkájukkal segítsék az Ön szakmai sikereit. Arra tettek ígéretet, hogy tevékenységükkel ők is hozzá tegyenek egy fejlődő cég renoméjának növeléséhez.

Ezért cserébe Önnek egy olyan munkahelyet kell biztosítani a számukra, amely teljesen biztonságot nyújt az év minden napján.

Ezzel a megegyezéssel indultak útnak, azonban bármelyik oldal hiányosan vagy nem megfelelően teljesíti a ráeső részt, akkor a közös munka nem olyan eredménnyel fog szolgálni, amelyet eredendően megálmodtak.

Ha Ön egy biztonságos munkakörnyezetet nyújt dolgozói számára, akkor ők sokkal produktívabban tudnak dolgozni, hiszen nem a folyamatos koncentráció fogja elvenni a kapacitásukat, hanem az érdemi munka!

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és építse tovább szakmai sikereit!

Az alábbi elérhetőségeken érhetnek el minket:

7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 16.

Ügyvezető: Tóth László
Központi telefon: 06 (74) 419 448;

Email: info@ergonom.hu

Weboldalunk: http://www.energom.hu/

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
targonca-szerviz.hu
Targoncák karbantartása és javítása a minőségügyi és munkavédelmi szabványok szerint

Manapság széles körben központi és gyakran tárgyalt téma a munkavédelem és a hozzá kapcsolódó részletek, területek, a személyes egészség és...

Close