Kövess minket!
  
     

Biztonságos munkahelyi berendezések

Biztonságos munkahelyi berendezések
2015, július 31.

Egy nagyon fontos tényező a munkavédelmi előírásokban az, hogy adott munkahelyen a munkaadónak kötelessége megteremteni a biztonságos munkakörülményeket. Hogy ebbe mi tartozik bele pontosan? Például az, hogy a munkaadó ellátja alkalmazottait megfelelő munkaruházattal, a munkaköri leírás szerint, és természetesen az is, hogy a munkahely berendezése is biztonságos legyen. Míg például egy irodában ez nem olyan fontos (persze ott is vannak veszélyforrások), addig például egy raktárépületben nagyon is életbevágó.

Megbízható raktárberendezés a biztonságos munkavégzésért!
Egy raktárban számos baleseti lehetőség van, ezért fontos az, hogy a polcrendszer és az állványrendszer, melyre a termékeket pakolják az alkalmazottak, megfelelően legyen rögzítve, és valóban elbírja azt a súlyt, amit el kell – ugyanis sok baleset ebből következik.

Nézzünk egy példát:
Egy dolgozó felmászik a létrára, hogy levegyen/feltegyen valamit az állványrendszer polcaira, mire az hirtelen meginog. Jobb esetben az előbb említett dolgozónk meg tud kapaszkodni, esetleg csak 1-2 könnyebb csomag zuhan le, rosszabb esetben viszont az egész állványrendszer felborul – rá a dolgozóra. Az ilyen esetek kiküszöbölhetők megfelelő minőségű, stabil állványrendszer használatával!

Maxiszer – a minőségi raktárberendezés!
Akár salgó polc, akár raklapos állvány legyen raktárában, egy dolog biztos: ha a legjobb minőségre törekszik, elkerülheti a baleseteket, és az átlátható tárolást is megoldja egyszerre!
Cégünk nem csak azért dolgozik keményen, hogy a legjobb minőséggel tudja Önöket kiszolgálni, hanem azért is, hogy az esetleges munkahelyi balesetek elkerülhetőek legyenek.

Ha Önt is sikerült meggyőzni, és lecserélné régi polcrendszerét, esetleg építkezik, és most vásárolna be, forduljon hozzánk! Termékeinket és minden fontos információt megtalál rólunk a www.maxiszer.hu weboldalon, ahol nem csak új, de használt termékeket is talál, és persze fontos megemlítenünk, hogy folyamatos akciókkal is várjuk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot! A weboldalunkon keresztül tud üzenetet küldeni, illetve a 06-32/422-334-es telefonszámon tud minket felhívni!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kompresszor-technika.hu
Megbízható munkagépekkel a biztonságos munkahelyért!

A munkavédelmi törvény szabályozásai minden egyes munkahelyre vonatkoznak, de sokan nem is tudják, hogy munkahelyüknek és munkáltatójuknak milyen előírásoknak kellene...

Close