Kövess minket!
  
     

A szemvédelem fontosságáról bővebben

A szemvédelem fontosságáról bővebben
2016, október 18.

Rengeteg olyan munkakör van, ahol a különböző sérülések veszélye magasabb az átlagnál, és ez a szemre hatványozottan igaz, mivel talán ez a leg érzékenyebb és sérülékenyebb terület az emberi testen. Akár egy kis por is elegendő lehet egy gyulladáshoz, ami komolyabb szövődményekkel is járhat. A különböző gyorsan mozgó anyagok, például egy gellert kapott fémdarab pedig akár meg is vakíthatja az illetőt, akinek a szemébe megy. Az ilyen esetek ellen remek védelmet nyújtanak az úgynevezett munkavédelmi szemüvegek.

Egy jó munkavédelmi szemüveg képes minket megóvni számos sérüléstől, de ezt sokan nem veszik figyelembe mivel kényelmetlennek vagy felesleges kiadásnak tartják. Ez egy nagyon rossz felfogás, hiszen ezek minimális áldozatok azért, amekkora kellemetlenség elkerülhető a munkavédelmi szemüvegek rendszeres használatával. A probléma bármikor megtörténhet, akár egy fafeldolgozó munkálat során is, mivel a láncfűrész élének forgó mozgásától az apró fadarabok mindenfelé repülnek, és elég egy darab, hogy egy közelben lévő szemébe menjen. Ugyan ez igaz a legtöbb vágó, esetleg csiszoló munkálatra is, de kifejezetten poros közegben is előnyös lehet egy munkavédelmi szemüveg. Mint a legtöbb munkához használt eszközünket, úgy a munkavédelmi szemüvegünket is érdemes jól megválasztani, és aszerint választani, hogy milyen jellegű munkát végzünk, tehát hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie az adott darabnak.

Ha minőségi munkavédelmi szemüvegekre van szüksége, akkor válasszon minket! Kínálatunkban minden olyan munkavédelmi szemüveget megtalál, amelyre csak szüksége lehet a száras kivitelektől kezdve egészen a gumis, teljesen zárt darabokig. Látogasson el weboldalunkra, a www.szvgtools.hu –ra, és tekintse meg munkavédelmi szemüveg kínálatunkat!

Ha kérdése adódna termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36-30/995-9997 telefonszámon, illetve a simon_karoly@szvgtools.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
maxiszer.hu
Biztonságos munkahelyi berendezések

Egy nagyon fontos tényező a munkavédelmi előírásokban az, hogy adott munkahelyen a munkaadónak kötelessége megteremteni a biztonságos munkakörülményeket. Hogy ebbe...

Close