Kövess minket!
  
     

A munkavédelmi tanfolyam alapjai

A munkavédelmi tanfolyam alapjai
2014, április 23.

A munkavédelmi előírások betartása minden munkahelyen kötelező érvényű az optimális körülmények biztosításának érdekében. A vonatkozó ismeretek elsajátítása munkavédelmi tanfolyamok keretein belül történik, ahol olyan fontos és létfontosságú szabályokat ismerhetnek meg a résztvevők, melyek akár az életüket vagy munkavállalóik életét is megmenthetik.

A munkavédelmi képzésen a jelentkezők a munkavédelemmel kapcsolatos jogi, igazgatási, eljárási munkáltatói feladatokkal ismerkedhetnek meg, emellett a munkához szükséges tárgyak, gépek, eszközök biztonságos használatát is elsajátíthatják. Az egészség a munkavédelem területén is fontos kérdés, ezért megismerhetik a résztvevők, melyek egy egészség centrikus munkahely ismérvei. Ezen kívül a szállítás, a raktározás és az anyagmozgatás munkavédelmi kritériumaival is találkozhat, aki részt vesz a tanfolyamon.

Minden cégnek kötelező, hogy munkavállalói számára munkavédelmi képzést biztosítson, de akár magánszemélyként is érdekelhet minket a képzés, hiszen ezzel egy újabb területen gyarapíthatjuk tudásunkat, ezáltal növelve elhelyezkedési esélyeinket.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
munkavédelmi képzés2
Munkavédelmi képzés a vendéglátásban

Talán nem is gondolnánk, mennyi veszély leselkedik a vendéglátásban dolgozó munkavállalókra. A vendéglátásban is igaz, csakúgy mint minden más területeken,...

Close