Kövess minket!
  
     

A hallásvédelem fontosságáról bővebben

A hallásvédelem fontosságáról bővebben
2017, január 30.

A munkavédelmi eszközök számos különböző területet fednek le, gondolva itt arra, hogy mindegyiknek megvan a maga értelme. A fej és a szem védelmére manapság már sokkal több figyelmet fordítanak a dolgozók és munkáltatók egyaránt, ami részben a törvényi kötelezettségeknek is köszönhető, de van még egy terület, amire nem fordul akkora figyelem, pedig ugyan olyan fontos. Ez nem más, mint a hallásvédelem.

Hallásunk épségére valamiért sokkal kisebb gondot fordítunk, mint általánosságban a látásunk és a fejünk vagy lábunk védelmére, ami abból eredhet, hogy még utóbbiak sérülése esetén látványosan érzékelhető a probléma, addig a hallás romlása lassú és fokozatos. Persze egy nagy hanghatás következtében akár pillanatok alatt is érezhetően romolhat hallásunk, a hangos munkagépek mellett dolgozva nem ez az általános. Egy légkalapács, vagy bármilyen kőtörő, illetve vágó eszközzel dolgozva a hallásunk lassan, de biztosan romlik, és lehet, hogy ennek hatásait csak évek múltán érzékeljük majd, de mindez megelőzhető, ha megfelelő hallásvédő eszközöket használunk. Ezek takarhatják a teljes fülkagylót, illetve fedhetik csak a hallójáratot, de persze nem minden hangot zárnak ki, tehát hallunk bennük, ellenben a nagyobb hanghatások ellen tökéletes védelmet biztosítanak. A minőségi hallásvédő eszközök viselése kényelmes, és hosszú távon sem zavaró, így nem gátolhat minket a munkában.

Ha szeretne minőségi munkavédelmi eszközöket, és nem utolsó sorban hallásvédelmi eszközöket vásárolni, akkor a legjobb helyen jár, hiszen kínálatunkban mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet! Ha további információkra is kíváncsi, látogasson el honlapunkra, a www.szvgtools.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel, illetve szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor bátran keressen fel minket a +36-30/995-9997 telefonszámon, valamint a simon_karoly@szvgtools.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
16524013 - engineer with red hard hat and pipelines
A szemvédelem fontosságáról bővebben

Rengeteg olyan munkakör van, ahol a különböző sérülések veszélye magasabb az átlagnál, és ez a szemre hatványozottan igaz, mivel talán...

Close